Wednesday, August 1, 2012

Buah Seabuckthorn

Buah Seabuckthorn ini datang dari pokok Seabuckthorn yang tumbuh melata liar di negara Mongolia. Biar pun kecil tetapi ia berkhasiat mampu memulihkan kesihatan seperti darah tinggi, lelah, kanser, kencing manis,artritis, gaut dan sebagainya.


KINI PENAWAR BAGI SEMUA PENYAKIT TERMASUK PENYAKIT KRONIK TELAH DITEMUI! - Dari ekstrak sejenis tumbuhan liar berduri di pergunungan Moggolia dikenali dengan nama buah SEABUCKTHORN mampu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit. Buah Seabuckthorn ini telah ditemui lebih daripada 3,000 tahun yang lalu,oleh kerana keupayaan penyembuhannya begitu tinggi, Ensaiklopedia Britanica Online menamakannya sebagai "SUPER FRUIT PRIMER". Berdasarkan Ujian Klinikal ke atas 300 pesakit, didapati kadar keberkesanan Ekstrak Cecair Kapsul SNE adalah 98.3%. INI ADALAH BERITA GEMBIRA KEPADA SEMUA PESAKIT YANG SEDANG MENDAPAT RAWATAN TETAPI TIDAK SEMBUH. KAPSUL SNE BUKAN SAHAJA DAPAT MENGAWAL PENYAKIT TETAPI JUGA MENCEGAH DAN MENYEMBUHKANNYA.


"10 PRODUK MAKANAN KESIHATAN TERBAIK DUNIA TELAH MENDAPAT ANUGERAH BERPRESTIJ PERINGKAT ASIA PASIFIK. 4 DARIPADANYA ADALAH PRODUK SNE"4 Produk SNE telah mendapat anugerah Makanan Hijau Organik Terbaik Dunia. SNE Capsule, Atercardy, Amberine dan Beutskin adalah antara 10 produk terbaik dunia. Syarikat SNE mempunyai 10 produk semuanya dan antara yang paling laris di pasaran ialah SNE Capsule, Atercardy Capsule, Amberine Capsule, Wis-D Capsule, Eros-Gen Capsule dan Beutskin Capsule.
KAPSUL SNE adalah asas dan teras utama bagi semua produk SNE. Kandungan utama ialah pati minyak buah Seabuckthorn/buah Sazi yang diekstrak menggunakan Kaedah Penguraian Enzimatik dari teknologi German, Jepun dan China yang paling maju di dunia. Ia juga adunan dan campuran lebih dari 200 jenis nutrien terpilih dan terbaik didunia. Dengan sebab itu ia telah mendapat anugerah Double A (AA) Makanan Hijau Dunia Asia.
KAPSUL SNE - HARGA RM180 (BUKAN AHLI RM220)

KESAN RAWATAN KAPSUL SNE:
Tempoh Rawatan Pertama (1-30 hari)
- Wajah yang cantik dan berseri
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan system imun
- Kesejahteraan mental
- Meringankan penderitaan penyakit semasa

Indikasi :- Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.
Tempoh Rawatan Kedua (30-60 hari)
- Berasa cergas dan bertenaga- Wajah yang cantik dan berseri
- Pigmentasi dan kedutan berkurangan
- Kualiti tidur bertambah baik
- Penderitaan penyakit semasa diringankan dan bertambah lega
- Wajah tampak berseri dan lebih muda.
Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.
Tempoh Rawatan Ketiga (selepas 60 hari)
- Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula darah, lipid darah dan kolestrol
- Peredaran darah yang optimum; hujung jari berwarna kemerah-merahan
- Symptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.

Indikasi :- Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

BEUTSKIN ESSENSE  - Harga sekotak Ahli RM200/Bukan ahli RM240.


Kandungan: Pati Tomato (Lycopene), Minyak biji Anggur, Kudzu Tropika dan Minyak Biji Seabuckthorn

Fungsi: Memberi perlindungan pasif (dari dalam), Mengimbang Hormon, dan Regenerasi Sel (Membekal Nutrisi). Ia sangat berkesan untuk kesihatan wanita. Kesihatan wanita banyak bergantung kepada keadaan hormon. Sekiranya berlaku keadaan dimana hormon menjadi tidak stabil, pada masa itulah wanita akan mengalami berbagai penyakit. Biasa terjadi wanita mengalami sakit ketika datang haid (period) dan ini dipanggil senggugut. Wanita akan mengalami keadaan emosi yang tidak stabil, mengalami tekanan (stress) menyebabkan timbul pelbagai penyakit, bermula dari jerawat, jeragat, migrain diikuti dengan sinus (resdung), berat badan bertambah, dan jika tidak dikawal akan membentuk penyakit-penyaki yang lebih serius seperti Kanser, Fibroid, Tyroid, Jantung, Darah Tinggi, Diabetes dan seumpamanya. MENGAMALKAN PENGAMBILAN KAPSUL BEUTSKIN BUKAN SAHAJA BOLEH MENCEGAH, TETAPI MAMPU MERAWAT SEMUA PENYAKIT SEDIA ADA.

Cadangan Pengambilan: Kali pertama ambil 5 kapsul pagi dan 5 kapsul malam untuk tempoh minimum 3 hari. Selepas itu ambil 2 pagi dan 2 malam untuk hari-hari seterusnya. Selepas semua gejala penyakit telah pulih dan hilang, kekalkan pengambilan 1 kapsul Beutskin bersama 2 kapsul SNE pagi dan malam.
sms / cal : 012-4245696/012-2186260

No comments:

Post a Comment